Megan Fox duce o viaţă excentrică: este fan "Lord of the Rings", o pasionează tarotul, face sex îmbrăcată şi bea sângele logodnicului ei

Actriţa cunoscută pentru rolule sale în Transformers şi Ţestoasele Ninja dezvăluie că duce o viaţă excentrică.

2770 afișări
Imaginea articolului Megan Fox duce o viaţă excentrică: este fan "Lord of the Rings", o pasionează tarotul, face sex îmbrăcată şi bea sângele logodnicului ei

Sursa Foto -Megan Fox, instagram

Într-un interviu recent, ea a declarat că îi place să revadă filmele din seria Harry Potter şi Lord of the Rings,  fiind o metodă de evadare din stresul cotidian. Se declară din 2010 drept un fan invocat al universului lui J. R. R. Tolkien şi spune că adoră locurile unde au fost filmate scenele din producţiile lui Peter Jackson. 

De asemenea,  a afirmat că este pasionată de tarot şi astrologie, şi că practică un ritual bizar cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly (numele real - Colson Baker).

"Ne consumăm sângele unul altuia ocazional, doar câteva picături. Numai că el este  mai agitat şi haotic, este dispus să-şi taie pieptul şi să spună «Ia-mi sufletul»”.


 

Recent, Megan Fox  a dezvăluit că şi-a decupat una dintre ţinutele ei preferate în zona intimă (o salopetă albastră pe care a purtat-o pe covorul roşu),  astfel încât să o poată purta în timp ce face sex cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly, scrie The Independent .

În mesaj, Fox a scris: „A fost scumpă această ţinută albastră şi i-am făcut o gaură între picioare ca să putem face sex”.

Stilistul modelului a părut amuzat de mesaj şi a răspuns cu „Te urăsc”, alături de trei emoji-uri care râd, după care a scris că  „O voi repara”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici