Michelle Obama îţi dă sfaturi pentru un mariaj reuşit

  • Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama a vorbit în cel mai recent podcast el ei despre cât de multă muncă necesită o relaţie, mai ales un mariaj.
874 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama îţi dă sfaturi pentru un mariaj reuşit

DE EDITAT PENTRU STIRILE Michell Obama îţi dă sfaturi pentru un mariaj reuşit

Michelle Obama spune că problema tinerilor din ziua de astăzi este că aceştia nu mai au răbdare şi renunţă în momentele mai dificile, sau de cele mai multe ori îşi caută parteneri pe aplicaţiile de dating.

,,Nu poţi să găsesti pe Tinder o relaţie de lungă durată. ,Au fost momente când am vrut să îl împing pe Barack de pe geam şi spun asta pentru că trebuie să ştii că există şi momente intense, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi. Vreau doar să spun că daca asta distruge o căsnicie, atunci Barack şi cu mine am fi fost despărţiţi de multe ori de-a lungul căsniciei noastre, dar avem o căsnicie foarte puternică. Şi dacă aş fi renunţat la el, dacă aş fi plecat în acele clipe, aş fi pierdut şi toată frumuseţea care a fost”, a spus soţia fostului preşedinte al Statelor Unite.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici