Mick Jagger are COVID. Concertul Rolling Stones din Amsterdam se amână

  • Mick Jagger a luat COVID în plin turneu Rolling Stones, în desfăşurare în Europa.
  • Concertul din Amsterdam, programat pe luni seară, s-a amânat.
242 afișări
Imaginea articolului Mick Jagger are COVID. Concertul Rolling Stones din Amsterdam se amână

Trupa britanică a anunţat pe profilurile de socializare a fost anulat concertul programat pentru luni seară la Johan Cruijff Arena din Amsterdam şi va fi reprogramat pentru o dată ulterioară.

Potrivit anunţului, nu pare să existe probleme deosebite pentru Sir Mick, care va împlini 79 de ani la sfârşitul lunii iulie şi care, totuşi, pare să fi avut unele simptome la sosirea în oraşul olandez astăzi.

„The Rolling Stones”, se arată în anunţ, „regretă profund amânarea din această seară, dar siguranţa publicului, a muzicienilor şi a personalului trebuie să fie o prioritate. Spectacolul va fi reprogramat la o dată ulterioară, iar biletele vor fi valabile pentru acea dată”.

Primul turneu al trupei Stones de la începutul pandemiei încoace şi de la moartea, anul trecut, a bateristului Charlie Watts, cuprinde 14 concerte în 10 ţări diferite. Prima etapă britanică a avut loc săptămâna trecută pe stadionul de fotbal Anfield din Liverpool, locul de naştere al trupei Beatles, marii lor rivali în anii de glorie ai rockului, unde formaţia, care îi include acum pe Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood, precum şi pe toboşarul afro-american Steve Jordan, care îl înlocuieşte pe Watts, a adus un omagiu celor patru Fab Four interpretând una dintre piesele lor. Şi va fi urmat, în mijlocul verii, de două concerte-eveniment în cadrul festivalului BTS din Hyde Park, Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici