Netflix a anulat un serial chiar înaintea de începerea filmărilor deoarece un personaj era gay. Explicaţia

  • Netflix a anulat filmările pentru serialul turcesc „If Only”
  • Guvernul de la Ankara a refuzat să acorde licenţa de a filma deoarece în serial apărea un personaj gay
  • „Acest lucru este înspăimântător pentru viitor”, a declarat scenarista filmului
945 afișări
Imaginea articolului Netflix a anulat un serial chiar înaintea de începerea filmărilor deoarece un personaj era gay. Explicaţia

Netflix a anulat un serial chiar înaintea de începerea filmărilor deoarece un personaj era gay

"If Only" este un serial turcesc care urma să fie produs şi difuzat de către Netflix. Drama a fost anulata chiar înainte de începerea filmărilor deoarece, guvernul turcesc a refuzat să-i ofere licenţă.

"Din cauza unui personaj homosexual, nu a fost acordată permisiunea de a filma serialul şi acest lucru este foarte înspăimântător pentru viitor", a declarat scenarista Ece Yorenc, pentru un site turcesc.

Yorenc a mai declari şi că scenariul nu includea scene de contact fizic sau sex între personajul homosexual şi alte personaje.

Vicepreşedintele partidului de guvernământ din Turcia, Mahir Unal, a făcut o postare pe Twitter în care a spus că el consideră că Netflix va „arăta o mai mare grijă faţă cultura şi arta turcească” în viitor.
Într-o declaraţie compania americana a spus că pregătesc mai multe producţii turceşti şi abia aşteaptă să le împărtăşească cu publicul din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici