Nunta Lopez-Affleck. Mama actorului a ajuns în spital

Incident înainte de nunta Lopez-Affleck. Mama actorului a ajuns în spital, după ce s-a rănit pe domeniul care va găzdui nunta din acest weekend.

1455 afișări
Imaginea articolului Nunta Lopez-Affleck. Mama actorului a ajuns în spital

Înainte de nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck, mama actorului a fost dusă cu ambulanţa la spital vineri, după ce s-a rănit la picior.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că mama lui Ben, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton şi s-a rănit la un picior. Se pare că Ben a găsit-o şi a chemat ambulanţa, care a fost văzută sosind la proprietate în jurul prânzului.

Incidentul a avut loc la impunătoarea proprietate din Ricesboro, Georgia, care va fi în curând scena nunţii celor 2 vedete, planificată pentru acest weekend.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost văzuţi la spitalul din Savannah. Jennifer Lopez apare în imagini când soseşte la spital, vineri după-amiază, iar Ben Affleck plimbându-se şi fumând o ţigară în faţa spitalului.

Printre invitaţii la nuntă se numără colegul şi prietenul de-o viaţă al lui Ben Affleck, Matt Damon.

Lopez şi Affleck s-au căsătorit într-o primă ceremonie departe de lumina reflectoarelor, la Las Vegas, pe 17 iulie anul trecut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici