Podcastul ducesei de Sussex, Archetypes, va reveni odată cu încheierea perioadei de doliu regal

Podcastul Ducesei de Sussex, Archetypes, va reveni pe Spotify marţi, 4 octombrie, după încheierea perioadei de doliu pentru Regina Elisabeta a II-a, a anunţat gigantul de streaming, potrivit standard.co.uk.

404 afișări
Imaginea articolului Podcastul ducesei de Sussex, Archetypes,  va reveni odată cu încheierea perioadei de doliu regal

Hepta

Perioada de doliu regal s-a încheiat la începutul acestei săptămâni, monarhia revenind la îndatoririle oficiale.

Un mesaj de pe pagina Spotify a Archetypes transmite că „Episoadele programate în mod regulat vor fi reluate marţi, 4 octombrie”.

Înainte de pauză, de la lansarea sa, la 23 august, au fost lansate trei episoade complete ale seriei audio, cu conversaţii cu veterana jucătoare de tenis Serena Williams, cu vedeta pop Mariah Carey şi cu actriţa, scriitoarea şi producătoarea Mindy Kaling.

Ducele şi ducesa de Sussex au semnat un contract profitabil cu gigantul de streaming audio pentru a găzdui şi produce podcasturi, a căror valoare este estimată la aproximativ 25 de milioane de dolari americani (18 milioane de lire sterline), la sfârşitul anului 2020.

Meghan urma să fie onorată în cadrul unui eveniment de celebrare a femeilor din SUA, dar nu va participa la acesta, tot din respect pentru regretata Regină.

Cele omagiate, printre care se numără şi Oprah Winfrey şi Malala, vor apărea pe coperta ediţiei speciale Power of Women a publicaţiei americane Variety, iar evenimentul va avea loc miercuri, 28 septembrie.

Variety a precizat că şi coperta lui Meghan va fi amânată din cauza morţii Reginei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici