Ricky Martin respinge acuzaţiile care i-au adus un ordin de restricţie pentru violenţă domestică

Ordinul de restricţie este bazat pe acuzaţii „complet false” spune cântăreţul portorican.

1169 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin respinge acuzaţiile care i-au adus un ordin de restricţie pentru violenţă domestică
Poliţia confirmă faptul că superstarul nu a fost acuzat de vreo infracţiune. 
 
Oamenii legii au declarat sâmbătă că un judecător a emis ordinul de restricţie împotriva lui Ricky Martin dar nu l-au găsit pe star acasă, în locuinţa sa din Dorado. 
 
Ordinul de restricţie s-a dat în baza legii violenţei domestice, însă poliţiştii nu au divulgat numele persoanei reclamante.
 
„Ordinul de protecţie emis împotriva mea este bazat pe acuzaţii complet false, aşadar voi răspunde cu fapte şi demnitatea care mă caracterizează. Nu pot declara mai multe întrucât investigaţia este în curs de desfăşurare”, a scris cântăreţul pe pagina sa de Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici