Rita Ora investeşte în tratamente anticelulitice

  • Rita Ora vrea să arate şi mai bine
  • Rita Ora a câştigat în cariera ei muzicală 19 premii şi are 73 de nominalizări
  • Artista este urmărită pe Instagram de 16 milioane de fani
310 afișări
Imaginea articolului Rita Ora investeşte în tratamente anticelulitice

Rita Ora investeşte în tratamente anticelulitice

Celebra artistă britanică apelează la tratamentele anticelulitice pentru a avea un corp mai ferm şi tonifiat.

Deşi Rita Ora nu a luat niciodată prea mult în greutate, se pare că sezonul estival a determinat-o pe interpreta piesei ,,Let you love me” să îşi facă un tratement folosind un aparat cu laser.

Costul acestui tratement este de 450 de lire sterline iar Rita pare să fie foarte mulţumită de rezultate. Ea s-a pozat sexyv în costum de baie şi în ultima ei vacanţă din Corfu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici