Spotify a introdus o funcţie pe care utilizatorii o aşteaptă de câţiva ani. Ce se va întâmpla cu melodiile din librăria personală

  • Spotify a eliminat limita de 10.000 de piese pe care le poţi stoca în librăria personală
  • Playlist-urile individuale sunt în continuare limitate la 10.000 de piese
  • 50 de milioane de piese disponibile în Spotify
471 afișări
Imaginea articolului Spotify a introdus o funcţie pe care utilizatorii o aşteaptă de câţiva ani. Ce se va întâmpla cu melodiile din librăria personală

Spotify a introdus o funcţie pe care utilizatorii o aşteaptă de câţiva ani

Poate ţi s-a întâmplat să tot adaugi piese în colecţia personală de pe Spotify şi să te trezeşti la un moment dat cu mesajul “All filled up”. Vremurile acelea se apropie de sfârşit, potrivit The Verge.

În sfârşit, Spotify a eliminat limita de 10.000 de piese pe care le poţi stoca în librăria personală şi permite acum utilizatorilor să stocheze câtă muzică vor, o problemă pe care iubitorii de muzică au reclamat-o ani la rând.

Până acum, din cele 50 de milioane de piese disponibile, puteai salva în colecţia “Your Music” doar 10.000 la care să ai access rapid.

Solicitări numeroase au venit de la utilizatori, dar compania a refuzat să elimine restricţia, ba chiar, în 2017, a comentat: “La momentul acesta nu plănuim să extindem limita colecţiei Your Music, pentru că doar 1% dintre utilizatori au atins-o.”

Noua regulă se aplică doar bibliotecii personale din Spotify, playlist-urile individuale sunt în continuare limitate la 10.000 de piese, iar utilizatorii pot descărca maximum 10.000 de piese pe fiecare device pentru ascultare offline.

Cei de la Spotify au anunţat că va dura puţin până când limitarea va fi eliminată pentru toţi utilizatorii, aşa că, dacă vezi vechiul mesaj de eroare “Epic collection, friend”, va trebui să mai ai puţintică răbdare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici