Tom Cruise închiriază un vapor cu 500.000 de lire ca să vezi tu mai repede noul film din seria Misiune Imposibilă

  • Actorul de 58 de ani e pregătit să facă orice ca să lanseze mai repede filmul
  • El plăteşte 500.000 de lire pentru siguranţa colegilor săi de platou
  • Dacă nu intervin alte întârzieri, vezi partea a 7-a din Misiune Imposibilă la finalul anului viitor
507 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise închiriază un vapor cu 500.000 de lire ca să vezi tu mai repede noul film din seria Misiune Imposibilă

Tom Cruise închiriază un vapor de 500.000 de lire ca să vezi tu mai repede noul film din seria Misiune Imposibilă

Nu-i chiar orice vapor, e o navă de croazieră. Actorul a închiriat-o pentru întreaga echipă de filmare din spatele Mission: Impossible 7 ca să evite întârzieri suplimentare provocate de pandemia de coronavirus.

Filmările au fost suspendate în februarie, chiar la începutul pandemiei, şi reluate abia luna trecută, cu măsuri speciale de protecţie.
Producţia urma să ajungă în Norvegia, unde, pentru a evita orice pericol sau întârziere suplimentară, star-ul filmului a preferat să pună la bătaie 500.000 de lire şi să închirieze vaporul Hurtigruten, care arată mai degrabă ca un sat plutitor.

O sursă din cadrul echipei de filmare le-a spus celor de la The Sun că "Tom e hotărât să nu mai aibă nicio întârziere iar studioul crede că asta (mutarea întregii echipe pe vas) îi va ţine pe toţi în siguranţă şi vor duce filmările la bun sfârşit".

"Misiune Imposibilă" e una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, având câştiguri nete estimate la peste 3 miliarde de lire. Urmează să vezi partea a 7-a în cinematografe din noiembrie anul viitor, mulţumită gestului făcut de Tom Cruise.

Actorul iubeşte filmele şi abia aştepta să se întoarcă în sălile de cinema. Săptămâna trecută a postat pe Instagram un video cu el la Londra, în timp ce merge să vadă premiera filmului Tennet, purtând mască de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici