Un fost inginer dezvoltă armura lui Iron Man

Hacksmith Industries preia idei fictive din filme, jocuri video şi benzi desenate şi realizează prototipuri reale!

622 afișări
Imaginea articolului Un fost inginer dezvoltă armura lui Iron Man

Sursa Foto - Hepta

Hacksmith Industries preia idei fictive din filme, jocuri video şi benzi desenate şi realizează prototipuri reale!

James Hobson, un fost inginer canadian, a renunţat la carieră şi a devenit dezvoltator de produse pentru a face doar cele mai tari invenţii prezentate pe YouTube.  

În decembrie 2020, James a fost consemnat în Cartea Recordurilor pentru realizarea unei săbii-laser inspirată din "Războiul Stelelor". 

În 2019, The Hacksmith a creat replica unui Tesla Cybertruck care avea aceleaşi specificaţii, iar între 2020 şi 2021, grupul a realizat primul lor set complet de armuri bazat pe arsenalul lui Din Djarin din serialul The Mandalorian, difuzat pe Disney+. 

Cu ocazia zilei supereroilor din benzile desenate, vă prezentăm câteva dintre invenţiile sale asociate cu universul Marvel. 

Din 2016 încearcă să realizeze o armură completă a lui Iron Man.

 

În 2019, James a recreat casca lui Iron Man, dotată cu ecran, detaşabilă, cu viziune pe noapte şi cu lanternă. 

 

Apoi a testat sistemul de zbor, folosind motoare cu reacţie cu kerosen. 

 

A încercat să recreeze şi arc-reactorul lui Iron Man care îi furniza energie electrică costumului. Afirmă că  este un adevărat arc-reactor care generează energie suficient să încarce un telefon mobil. Este însă cel mai realist arc-reactor realizat vreodată - cel puţin în comparaţie cu cel CGI din film.

 

A recreat cu succes repulsorul - mănuşa de fier al lui Iron Man cu care a tras cu laser spre diferite obiecte - camera de filmat, plăci de lemn, sticle, o jucărie Baby-Yoda şi bacnote de dolari. 

 

James a dezvoltat ciocanul "Stormbreaker" al lui Thor care sfarmă tot. 

 

A testat vechiul şi noul scut al Căpitanului America. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici