15+   Un travestit face campanie pro-veganism, purtând haine din blană pe care sunt pictate înjurături la adresa veganilor

381 afișări
Imaginea articolului Un travestit face campanie pro-veganism, purtând haine din blană pe care sunt pictate înjurături la adresa veganilor

Hepta

Bimini Bon-Boulash este numele de scenă al lui Thomas Hibbitts, o drag queen,  artist şi model de profesie din estul Londrei şi născut în Great Yarmouth, Marea Britanie. 

Recent, Bimini Bon-Boulash  şi aplicaţia de întâlniri  Grazer s-au asociat pentru noua lor campanie, cu titlul „F-CK VEGANS” (în traducere, "F** Vegani" sau "La dracu cu veganii").

Bimini a câştigat inima telespectatorilor când s-au prezentat în serial cu sloganul „Sunt vegan, haha”. transmite publicaţia Hypebae

În şedinţa foto o prezintă pe Bimini cu expresii „F-CK VEGANS” şi „LOVE VEGANS” pictate pe pe corpul ei gol, pe tricouri şi, bineînţeles, pe haine din blană.

Fotografia cu haina de blană pe care este pictată „F-CK VEGANS”  canalizează natura îndrăzneaţă a mişcărilor anti-blană. 

Campania îndrăzneaţă foloseşte aceeaşi energie ca „o odă la retorica anti-vegană, menită să transforme negativitatea într-un mesaj pro-vegan care să o împuternicească”, a spus Lewis Foster, co-fondatorul mărcii.

Mai simplu spus, „Veganii se pot duce la dracu, în sfârşit”, a glumit el. 

Bimini a intervenit cu o notă similară „Veganii pot obţine o reputaţie proastă, F-CK VEGANS modifică acest sentiment,invitând pe toată lumea la glumă. Campania este concepută pentru a reduce decalajul dintre oameni prin umor.

Co-fondatoarea  mărcii, Charlotte Elizabeth a explicat: „Oamenii glumesc despre faptul că sunt sexuali vegani, dar cercetările noastre arată că este real . F-CK VEGANS/ LOVE VEGANS este modul nostru de a sărbători foamea tot mai mare de conexiune vegană. Veganii nu caută doar un stil de viaţă comun în parteneriate pe termen lung, ci îl caută şi în relaţiile ocazionale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici