Verdele electrizant al maşinii lui Cătălin a întors privirile poliţiştilor, dar l-a lăsat şi fără talon: la ce trebuie să fii atent atunci când îţi ”tunezi” maşina

  • Cătălin era mândru de Honda sa, dar a întors capetele nepotrivite...cele ale poliţiştilor
  • Robert va fi nevoit să sune un prieten pentru a se întoarce acasă
  • Brigada Rutieră şi inspectorii din cadrul Registrului Auto Roman vor verifica autoturismele/motocicletele care prezintă deficiente ale stării tehnice
2168 afișări

Cătălin a ieşit la o tură cu Honda sa, de care e foarte mândru şi despre care spune că are un motor cum n-ai să mai vezi. Şi poliţiştilor le-a atras atenţia, dar nu datorită culorii electrizante, ci fiindcă au ochit anumite probleme.

Ghinion, Cătălin a rămas fără talon! Ai grijă şi tu să nu ieşi la o plimbare cu motocicleta şi să te întorci pe jos, cum a păţit Robert.

Dacă te-ai gândit să ieşi astăzi la o plimbare, trebuie să grijă ca autoturismul tău să nu prezinte deficienţe tehnice, pentru că poliţiştii de la Brigada Rutieră stau azi cu ochii pe tine şi s-ar putea să îţi strice ziua cu o sancţiune.

”Mi-a constatat anumite, am poziţiile pe led, caucicurile un pic mai late pe spate. A zis c-o să-mi ia talonul. Pentru asta să-ţi ia talonul, dar mă rog…asta-i legea, ce să facem”, a declarat Cătălin.

”Au fost întocmite mai multe procese verbale, sancţiunea care se aplică e cuprinsă între 6-8 puncte de amendă, 870 de lei e amenda minimă şi se dispune reţinerea certificatului de înmatriculare”, a declarat Claudiu Costea, inspector la Brigada Rutieră.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici