Veste bună pentru cei mici. Disney îşi redeschide porţile

  • DisneyLand Paris a fost închis din 30 octombrie 2020.
  • Parcul de distracţii are aproximativ 17.000 de angajaţi.
  • Ultima statistică arată că DisnayLand are aproximativ 15 milioane de vizitatori anual.
142 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru cei mici. Disney îşi redeschide porţile

Veste bună pentru cei mici. Disney îşi redeschide porţile

DisneyLand Paris se redeschide pentru public astăzi. Acest lucru se datorează în special vaccinării în masă de care a dat dovadă Franţa. Chiar dacă Disneyland Paris a fost închis din 30 octombrie 2020, a fost, totuşi, un imens centru de vaccinare în weekenduri cu o echipă de 60 de medici, infirmiere,pompieri şi personal de primire. Centru la care se vaccinau minim 1.000 de persoane pe zi.

Anunţul a fost făcut săptămâna asta de către reprezentaţii parcului de distracţii.

Vor fi "măsuri de sănătate şi de siguranţă adecvate”, precizează comunicatul publicat pe site-ul parcului de distracţii. Dar nu a oferit, însă, detalii cu privire la capacitatea la care va funcţiona Disneyland Paris.

Cu toat acestea, masca va fi obligatorie vizitatorilor cu vârste începând de la 6 ani.

De asemenea, Hotelul Disneyland va planifica redeschiderea pe 2 iulie 2021.

În Statele Unite, parcul Disneyland din Anaheim, Los Angeles, s-a redeschis deja de la sfârşitul lunii aprilie, cu o capacitate de 25%.




 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici