15 locuri din lume de o frumuseţe ireală. GALERIE FOTO

Sunt atât de frumoase şi neobişnuite încât te întrebi dacă există cu adevărat în această lume! O parte dintre aceste locuri au fost o sursă de inspiraţie pentru două filme fantastice: Stăpânul Inelelor şi Avatar.

4651 afișări
Imaginea articolului 15 locuri din lume de o frumuseţe ireală. GALERIE FOTO

15 locuri din lume de o frumuseţe ireală. GALERIE FOTO

Iată mai jos o selecţie de imagini cu locuri din întreaga lume (China, India, Thailanda, Norvegia, Grecia, Italia, Praga, Cambogia, Irlanda, Argentina) care par ireale şi unde îţi dorim să ajungi!
 

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici