Actorul britanic Donald Moffat a murit la vârsta de 87 de ani

Actorul britanic Donald Moffat, celebru pentru rolurile din filme precum "Clear and Present Danger", "The Thing" şi "The Right Stuff", a murit la vârsta de 87 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de un accident cerebral, potrivit bbc.com.

659 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Donald Moffat a murit la vârsta de 87 de ani

Actorul britanic Donald Moffat a murit la vârsta de 87 de ani

Născut în Plymouth, Devon, Marea Britanie, Moffat a devenit celebru după ce s-a mutat în SUA, în 1956.

A apărut în câteva zeci de filme de televiziune, pentru marele ecran şi spectacole de teatru.

Două dintre cele mai celebre roluri ale sale sunt cel al preşedintelui american Lyndon B. Johnson din filmul lansat în 1983 "The Right Stuff" şi cel al preşedintelui fictiv al SUA Bennett din lungmetrajul "Clear and Present Danger" (1994).

A fost nominalizat de două ori la premiile Tony, pentru spectacole de pe Broadway, New York, în 1967.

De asemenea, a jucat în serialul "The West Wing", în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici