Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Actorul de origine română Sebastian Stan - care a jucat în lungmetraje hollywoodiene de succes precum cele din franciza "Căpitanul America/ Captain America" - şi actriţa irlandeză Denise Gough au făcut o cursă pe scuter, nud, prin Atena, potrivit tmz.com.

3954 afișări
Imaginea articolului Actorul Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Sebastian Stan a făcut senzaţie la Atena, după o cursă pe scuter, nud

Sebastian Stan şi Denise Gough au filmat astfel pentru un nou lungmetraj în care joacă, "Monday".

Filmul, regizat de Argyris Papadimitropoulos, prezintă povestea de dragoste a doi americani cu tendinţe autodistructive, aflaţi în Grecia.

Lungmetrajul este programat pentru lansare anul viitor.

 

 

 

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria de film americană. În "Marţianul", nominalizat la şapte premii Oscar, a jucat alături de Matt Damon, iar în "Lebăda Neagră" a făcut parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în musical-uri pe Broadway şi în serialul american "Gossip Girl", dar şi în lungmetrajul "I, Tonya", de Craig Gillespie. În cel mai recent film din trilogia "Captain America" a jucat într-un rol principal alături de Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving şi Samuel L. Jackson. Rolul din "Captain America" l-a reluat şi în franciza "Avengers".

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, în Constanţa. S-a mutat la Viena, împreună cu mama sa, când avea opt ani, iar la vârsta de 10 ani a primit primul său rol într-un film, în "71 fragments of a Chronology of Chance", de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai târziu, familia a plecat în SUA şi s-a stabilit în Rockland County, New York. Sebastian Stan a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey şi a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici