Actriţa Hilary Swank va primi un Leopard pentru întreaga carieră la Festivalul de la Locarno 2019

Actriţa americană Hilary Swank, recompensată cu două premii Oscar, va primi trofeul pentru întreaga carieră, Leopard Club Award, la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Locarno, din Elveţia, potrivit The Hollywood Reporter.

140 afișări
Imaginea articolului Actriţa Hilary Swank va primi un Leopard pentru întreaga carieră la Festivalul de la Locarno 2019

Actriţa Hilary Swank va primi un Leopard pentru întreaga carieră la Festivalul de la Locarno 2019

Leopard Club Award este acordat unei "personalităţi din lumea filmului a cărei muncă a avut un impact de durată asupra imaginarului colectiv".

Hilary Swank va primi acest trofeu într-o gală care va avea loc pe 9 august.

Actriţa americană Hilary Ann Swank, în vârstă de 44 de ani, a câştigat două premii Oscar pentru rolurile din filmele "Boys Don't Cry/Băieţii nu plâng niciodată", din 1999, şi "Million Dollar Baby/O fată de milioane", din 2004. În anul 2007, Swank a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Swank urmează să joace în serialul dramatic "Away", despre o misiune pe Marte, care va fi disponibil pe platforma Netflix.

Cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de la Locarno va avea loc în perioada 7 - 17 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici