Alice Cooper, Neil Diamond şi Tom Waits, incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2011

Alice Cooper, Neil Diamond şi Tom Waits se află pe lista muzicienilor care vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2011, informează contactmusic.com.

24 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper, Neil Diamond şi Tom Waits, incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2011

Alice Cooper, Neil Diamond şi Tom Waits (Foto), incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe această listă se mai află cântăreaţa americană Darlene Love şi pianistul Dr. John.

Ceremonia de includere a celor cinci muzicieni în Rock and Roll Hall of Fame va avea loc pe 14 martie la New York.

Rock and Roll Hall of Fame este un muzeu din Cleveland, din statul american Ohio, dedicat cântăreţilor, trupelor şi producătorilor muzicali care au avut o influenţă deosebită asupra industriei muzicale americane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici