Angajatele Primăriei Galaţi au purtat ii la serviciu cu prilejul Zilei Universale a Iei - FOTO

Angajatele Primăriei Galaţi au purtat ii miercuri, la serviciu, pentru a marca Ziua Universală a Iei, iniţiativa aparţinând purtătorului de cuvânt al instituţiei, Emanuela Turcu, care consideră că bluză tradiţională românească este un simbol naţional important, transmite corespondentul MEDIAFAX.

186 afișări
Imaginea articolului Angajatele Primăriei Galaţi au purtat ii la serviciu cu prilejul Zilei Universale a Iei - FOTO

Angajatele Primăriei Galaţi au purtat ii la serviciu cu prilejul Zilei Universale a Iei

Majoritatea angajatelor Primăriei Galaţi au purtat ii, miercuri, la serviciu, acestea spunând că oamenii care au venit cu probleme la primărie au apreciat iniţiativa lor.

”Este o iniţiativă foarte frumoasă a colegei noastre de la PR şi sunt încântată să port ie la serviciu. Eu am o ie veche, oltenească, deşi sunt moldoveancă. Mama mea colecţionează ii şi le purtăm la ocazii speciale. Astăzi, că am venit la serviciu în ie, parcă şi atmosfera e mai destinsă, iar oamenii care vin la Primărie cu probleme de rezolvat au apreciat modul în care arătăm. Cred că ar trebui să ne îmbrăcăm mai des cu ie”, a declarat Daniela Palaga, consilier superior la Primăria Galaţi.

Iniţiativa a aparţinut purtătorului de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu, care a spus că poartă cu mândrie destul de des ia pe care o consideră, alături de imnul naţional şi de drapel, un simbol naţional important.

”Este o mândrie pentru noi, angajatele Primăriei Galaţi, să purtăm ia în această zi specială, care celebrează frumoasa bluză românească pe tot mapamondul. Cred că ia, alături de drapel şi imn, este un simbol naţional important şi ar trebui să îl preţuim mai mult. Eu, una, port ie destul de des, nu neapărat la ocazii speciale. Îmi place mult să port ie când merg în străinătate. Oamenii întorc capul pe stradă după superba noastră bluză tradiţională”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.

Ea a precizat că le-a propus, marţi, colegelor sale să vină îmbrăcate cu ii miercuri, la serviciu, iar aproximativ 150 din cele aproximativ 200 de salariate au răspuns pozitiv.

Angajatele Primăriei Galaţi sunt hotărâte ca, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, să poarte din nou ie la serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici