"Apus acustic" cu Nicu Alifantis, la Grădina Floreasca. Intrarea este liberă - VIDEO

Nicu Alifantis va susţine un concert cu cântece de pe cel mai recent album al său, “Madame Mon Amour”, o compilaţie de 15 cântece de iubire, pe versurile unor poeţi celebri, luni, 27 iunie, de la ora 19:30, la Grădina Floreasca.

355 afișări
Imaginea articolului "Apus acustic" cu Nicu Alifantis, la Grădina Floreasca. Intrarea este liberă - VIDEO

"Apus acustic" cu Nicu Alifantis, la Grădina Floreasca - VIDEO

Grădina Floreasca, o oază de verdeaţă localizată în inima oraşului, departe de grijile cotidiene, prezintă concertul “Madame Mon Amour” alături de unul dintre cei mai apreciaţi artişti, Nicu Alifantis.

“Madame mon amour”, este cel mai recent album semnat Nicu Alifantis şi este o compilaţie de 15 cântece de iubire, pe versuri de Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Radu Stanca, Nina Cassian.

„Ideea acestui titlu mi-a venit de la poemul care se cheamă ‘Madame mon amour sau femeia ca un drog’, care este înăuntru. Pot să vă spun că sunt nişte cântece pe care le-am compus de-a lungul anilor, cel mai vechi de pe acest album este ‘Scrisoare’, din 1984, iar celelalte sunt mai noi, ajungând până la ‘Mozaic’, albumul din 2013“, a spus Nicu Alifantis.

Nicu Alifantis (n. 31 mai 1954, Brăila) este un muzician, cântăreţ şi compozitor român de muzică folk şi muzică de teatru, actor şi poet. Despre el, poetul Emil Brumaru afirma: „Nicu Alifantis ne scrie cu sufletul pe cântecul vieţii fiecăruia din noi cuvintele-i simple, afectuoase, dulci-amare, lăsându-ne destrămaţi o clipă, reânviindu-ne apoi, mai bucuroşi, mai teferi, întru poezia-i caldă. În inima mea, toată blândeţea-l simte poet de când lumea şi-s fericit să o spun şi altora. Şi s-o repet pînă la îngeri!”

Grădina Floreasca propune o nouă serie de evenimente muzicale pentru acest sezon. “Apus Acustic” va găzdui artişti din mai multe genuri muzicale, de la bossa nova, blues, până la folk şi chiar îmbinarea armonioasă dintre acestea. Pasionaţii de muzică live se vor răsfăţa cu o cină delicioasă alături de prieteni într-un cadru sonor fabulous în serile răcoroase de vară.

Intrarea la eveniment este liberă, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0755 085 967.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici