Ar putea fi cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. Un fost boxer din America a mărturisit că a UCIS 90 de femei

Un fost boxer din America, Samuel Little, de 78 de ani, a uimit întreaga lume. Fostul sportiv, care este închis într-un penitenciar din comitatul Ector din Texas, a dezvăluit un trecut desprins din filmele de groază. Samuel Little susţine că a ucis 90 de femei în 35 de ani.

8369 afișări
Imaginea articolului Ar putea fi cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. Un fost boxer din America a mărturisit că a UCIS 90 de femei

Ar putea fi cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite. Un fost boxer din America a mărturisit că a UCIS 90 de femei

Potrivit "Le Point", dacă ceea ce a mărturisit americanul este adevărat, va fi declarat cel mai sângeros criminal în serie din Statele Unite.

În timp ce poliţia poate confirma 30 dintre cele 90 de crime pe care şi le atribuie, el afirmă că doar victimele sunt în măsură să îi recunoască faptele. Spre surprinderea anchetatorilor, arată o memorie foarte bună în privinţa detaliilor, locurilor şi chipurilor.

Născut în Georgia în 1940, Samuel Little a fost crescut de o mamă prostituată. A dus o viaţă de hoinar şi a ajuns de mai multe ori după gratii pentru furturi şi consum de droguri.

A intrat în atenţia poliţiei pentru tentativă de omor abia în 1976, când o prostituată aflată sub influenţa drogurilor a reuşit să scape din mâinile sale şi a cerut ajutor. Arestat, a fost eliberat după doar trei luni întrucât victima nu era credibilă. În 1982, Melinda LaPree, o prostituată din Mississippi, a dispărut după ce a fost văzută ultima dată în maşina lui Samuel Little. O lună mai târziu, poliţia i-a găsit cadavrul şi l-a arestat pe fostul boxer. Tot atunci, alte două prostituate l-au acuzat de tentativă de omor. Dar a fost eliberat din nou pe motiv de lipsă de credibilitate a acuzatoarelor.

Mai mult, doi ani mai târziu a fost achitat în cazul uciderii Patriciei Ann Mount, o tânără cu handicap mintal. Alte victime ale lui Samuel Little sunt Julia Critchfield, ucisă în ianuarie 1978 la 36 de ani prin strangulare şi găsită într-o pădure din Mississippi, Fredonia Smith, ucisă în 1982 la 18 ani prin strangulare şi găsită într-o grădină din Georgia, Rosie Hill, ucisă în 1982 la 20 de ani prin strangulare şi găsită în apropierea unei ferme de porci din Florida sau Melissa Thomas, ucisă în 1996 la 24 de ani prin strangulare şi găsită într-un cimitir din Louisiana.

El spune că ţintea femei singure, drogate, prostituate, de regulă de culoare sau hispanice. Le lovea, apoi le strangula în timp ce se masturba. În unele cazuri, le viola.

A fost arestat ultima dată în 2012 în cadrul unei anchete privind uciderea a trei femei în perioada 1987-1989 în Los Angeles.

Anchetatorii au ajuns la el în baza probelor ADN şi l-au găsit într-un cămin pentru persoane fără adăpost din Kentucky. Adus în faţa instanţei, s-a declarat nevinovat şi a insultat familiile victimelor. Condamnat la închisoare pe viaţă şi fără speranţă, a început din vara anului trecut să-şi mărturisească faptele. De atunci, a dezvăluit 90 de crime comise între 1970 şi 2005.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici