ASCULTĂ SMART RADIO | Modalitatea inedită prin care formaţia Coldplay a anunţat că va lansa un album - FOTO

Formaţia Coldplay va lansa, pe 22 noiembrie, albumul "Everyday Life", ce va avea două părţi, "Răsărit/ Sunrise" şi "Apus/ Sunset", anunţul fiind făcut prin intermediul unei scrisori expediate unui fan, anunţă Smart Radio, ce păstrează un loc special pentru piesele trupei în playlist.

121 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Modalitatea inedită prin care formaţia Coldplay a anunţat că va lansa un album - FOTO

ASCULTĂ SMART RADIO | Modul inedit prin care formaţia Coldplay a anunţat că va lansa un album

Potrivit BBC, scrisoarea a fost semnată de toţi cei patru membri ai formaţiei, dar destinatara a crezut, iniţial, că i-a fost făcută o farsă.

„În ultimii 100 de ani sau cam pe acolo, am lucrat la ceva numit «Everyday Life»", au scris membrii formaţiei în mesajul dedicat fanului lor.

„Alarmă falsă! Am primit asta în căsuţa poştală de dimineaţă... Nu înţeleg de ce cineva ar expedia asta", a scris Lena Tayara pe reţeaua de micro-blogging Twitter, mesajul fiind însoţit de o fotografie în care era imortalizată scrisoarea.

După ce fanii au asigurat-o că semnăturile par autentice, Lena a scris un alt mesaj pe Twitter: „Dacă aş fi ştiut că scrisoarea este autentică, aş fi pus o faţă de masă mai frumoasă înainte de a face fotografiile. Dar mulţumesc pentru scrisoare, sunt uluită şi foarte emoţionată".

În luna octombrie, membrii formaţiei Coldplay au oferit mai multe indicii cu privire la posibilitatea lansării unui album. Un afiş misterios a apărut la São Paulo, Brazilia, în care membrii trupei britanice apăreau într-o imagine ce păstra aerul unei fotografii de la începutul secolului al XX-lea. Muzicienii apăreau alături de filosoful german Friedrich Nietzsche, iar data menţionată pe imagine era 22 noiembrie... 1919. Imaginea ar fi apărut la staţia de metrou Paulista din metropola braziliană şi nu a fost expusă decât câteva ore. Apariţia aceluiaşi poster a fost semnalată şi în Madrid, Spania.

Totodată, pe pagina oficială a formaţiei a apărut un semn cu soarele şi luna, simbolizând denumirile celor două părţi ale noului album.

Coldplay nu a mai lansat niciun album de la succesul „A Head Full Of Dreams", din 2015.

Trupa rock Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, şi îi are componenţă pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum "In My Place", "The Scientist", "Clocks", "Speed of Sound", "Viva La Vida" şi "Paradise". De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincţii, printre care se numără nouă premii Brit, şapte Grammy şi şase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici