Atac la Pentagon. Intrusul a reuşit să pătrundă în zona de securitate

Una dintre cele mai securizate clădiri din lume a avut parte de un oaspete nepoftit: o găină.

1901 afișări
Imaginea articolului Atac la Pentagon. Intrusul a reuşit să pătrundă în zona de securitate

Sursa foto: Facebook/Animal Welfare League of Arlington

După ani de căutări, s-a găsit răspunsul la întrebarea „de ce a trecut găina strada?”. În dimineaţa zilei de luni, 31 ianuarie, o găină a fost prinsă în timp ce se furişa prin zona de securitate a… Pentagonului.

Nu există deocamdată nicio explicaţie despre cum a reuşit pasărea să ajungă în acel loc, însă aventura nu a durat prea mult deoarece a fost prinsă şi predată ofiţerilor locali de la Animal Welfare League of Arlington, o asociaţie locală ce vine în sprijinul animalelor pierdute.

„Sgt Balaena a adus-o în siguranţă la adăpost unde va sta până când îi vom găsi o casă nouă!” a spus organizaţia pe Facebook.

Mai mult decât atât, aceştia au cerut sugestii şi pentru un posibil nume pe care să îl poarte de acum încolo găina, Henny Penny sau Colonel Sanderson fiind în topul preferinţelor.

Securitatea Pentagonului nu a oferit nicio explicaţie pentru modul în care pasărea a intrat în complex sau dacă a reprezentat vreo „ameninţare specială”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici