"Avatar", "Precious" şi "Up in the Air" - printre filmele nominalizate la Oscar 2010

Filmele "Avatar", "The Blind Side", "Precious", "District 9", "An Education", "The Hurt Locker", "Inglorious Bastards", "Up", "A Serious Man" şi "Up in the Air" au fost producţiile nominalizate la premiul Oscar pe anul 2010, la categoria "cel mai bun film".

59 afișări
Imaginea articolului "Avatar", "Precious" şi "Up in the Air" - printre filmele nominalizate la Oscar 2010

"Avatar", "Precious" şi "Up in the Air" - printre filmele nominalizate la Oscar 2010

Nominalizările au fost anunţate marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Los Angeles, ale cărei gazde au fost actriţa Anne Hathaway şi Tom Sherak, preşedintele Academiei americane de film.

Premiile Oscar vor fi decernate pe 7 martie, în cadrul unei gale care va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici