Video Spectacol inedit. Balerine de la cele mai mari companii de dans din lume evoluează împreună, din izolare

  • Balerine de la cele mai mari companii de dans evoluează împreună în scop umanitar
  • Fondurile adunate sunt destinate dansatoarelor din toate colţurile lumii
  • Dansatorii nu sunt plătiţi atâta timp cât nu se pot organiza spectacole
342 afișări

În proiectul Lebede în ajutor, 32 de balerine de la cele mai mari companii de dans din 14 ţări evoluează împreună, din izolare. 

Banii strânşi sunt destinaţi dansatorilor care au rămas fără o sursă de venit după ce le-au fost anulate spectacolele în toate colţurile lumii. 

Distanţa fizică obligatorie are graţia ei, fie că dansul clasic este executat în bucătărie sau pe terasa unei vile cu vedere la mare. Chiar şi violoncelistul care le acompaniază şi-a cântat partitura din izolare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici