Bebeluşul regal britanic are deja un nume de domeniu pe internet

Bebeluşul regal britanic, născut pe 22 iulie, are deja un nume de domeniu pe internet, compus din cele trei prenume ale sale, care a fost înregistrat de un antreprenor elveţian, a dezvăluit săptămânalul elveţian Handelszeitung.

1239 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul regal britanic are deja un nume de domeniu pe internet

Bebeluşul regal britanic are deja un nume de domeniu pe internet (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Miercuri dimineaţă, pe 24 iulie, Luc-André Biggs a înregistrat domeniul de internet georgealexanderlouis.com, în condiţiile în care cele trei prenume ale bebeluşului prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei sale, Catherine, au fost dezvăluite abia spre sfârşitul după-amiezii de miercuri.

Luc-André Biggs, care creează nume de domenii pe internet pentru a le vinde ulterior, a pariat pe combinaţia corectă de prenume, pe baza listei (de prenume) alcătuită de casele de pariuri engleze.

George era prenumele favorit, alături de James, Alexander, Richard şi Louis, pentru bebeluşul regal britanic, al cărui titlu oficial este "Alteţa sa regală prinţul George de Cambridge".

Acest antreprenor elveţian în vârstă de 32 de ani, care a fost agent imobiliar în Elveţia şi s-a stabilit ulterior în Portugalia, a petrecut şapte ani observând şi analizând piaţa numelor de domenii pe internet, evaluându-le pe acelea care au şanse să devină valoroase.

El şi-a înfiinţat apoi propria companie, Key Domains, şi este proprietarul a peste 600 de nume de domenii.

Luc-André Biggs aşteaptă în prezent oferte de cumpărare pentru numele de domeniu al prinţului de Cambridge. El a spus că nu poate deocamdată "să estimeze cu adevărat valoarea acestui domeniu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici