Ben Stiller şi Edie Falco vor juca împreună într-un spectacol pe Broadway

Actorul Ben Stiller şi actriţa Edie Falco, vedeta din serialul "Sora Jackie", vor apărea împreună într-un spectacol pe Broadway, care are la bază comedia neagră " The House of Blue Leaves", de John Guare, informează bbc.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller şi Edie Falco vor juca împreună într-un spectacol pe Broadway

Ben Stiller şi Edie Falco vor juca împreună într-un spectacol pe Broadway (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori vor interpreta un cuplu căsătorit în spectacolul ce va fi montat pe scena teatrului Walter Kerr la primăvară.

Ben Stiller şi-a făcut debutul pe Broadway în 1986, jucând în acelaşi spectacol, însă un alt rol. Benjamin Edward "Ben" Stiller s-a născut pe 30 noiembrie 1965 şi este unul dintre cei mai apreciaţi actori americani de comedie, fiind însă şi producător de filme, regizor şi scenarist. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără cele din filmele "Un socru de coşmar", "Duplex", "Zoolander Manechinul" şi "Preotul, rabinul şi fata".

La rândul ei, Edie Falco, care a devenit cunoscută pe micul ecran în serialul "Clanul Soprano", a avut mai multe apariţii pe Broadway. La începutul acestui an, Edie Falco a câştigat un premiu Emmy pentru prestaţia ei în rolul principal în serialul de comedie "Sora Jackie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici