Black Sabbath şi Julio Iglesias, printre artiştii recompensaţi cu Grammy pentru întreaga carieră 2019

Julio Iglesias, unul dintre cele mai mari staruri ale muzicii latino, şi trupa rock Black Sabbath se numără printre artiştii care au primit premiul Grammy pentru întreaga carieră anul acesta, într-o ceremonie organizată de Recording Academy la Dolby Theatre din Los Angeles, potrivit grammy.com.

128 afișări
Imaginea articolului Black Sabbath şi Julio Iglesias, printre artiştii recompensaţi cu Grammy pentru întreaga carieră 2019

Black Sabbath şi Julio Iglesias, printre artiştii recompensaţi cu Grammy pentru întreaga carieră 2019

Personalităţile care urmau să primească premiul, acordat pentru contribuţia majoră la dezvoltarea muzicii, au fost anunţate la sfârşitul anului trecut, iar gala specială în care au fost înmânate distincţiile a avut loc sâmbătă seară.

Au fost onoraţi astfel muzicienii din Black Sabbath, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Billy Eckstine, Donny Hathaway, Julio Iglesias, Sam & Dave şi Dionne Warwick.

La gala de premiere, desfăşurată sub genericul "Grammy Salute to Music Legends", a avut loc şi un concert tribut, coordonat de directorul artistic Greg Phillinganes, nominalizat la premiile Grammy.

Ceremonia Grammy de anul acesta a avut loc pe 10 februarie. Printre momentele considerate surprinzătoare a fost şi cel în care starul muzicii country Kacey Musgraves a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun album al anului, pentru "Golden Hour". De asemenea, "This Is America", interpretat de Childish Gambino, o creaţie care se referă la identitatea populaţiei de culoare şi brutalitatea poliţiei, a fost desemnat cel mai bun cântec al anului, devenind prima piesă rap din istorie recompensată cu prestigiosul trofeu. Piesa a mai primit premiile Grammy pentru cea mai bună înregistrare a anului, cel mai bun videoclip muzical şi cea mai bună interpretare rap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici