Boc, reporter amator la Convenţia PDL: A filmat ziariştii şi le-a pus întrebări - VIDEO

Premierul Emil Boc i-a filmat, duminică, după miezul nopţii, pe ziariştii care aşteptau rezultatele votului şi încheierea convenţiei PDL şi i-a întrebat dacă salariile le-au fost micşorate.

1043 afișări
Imaginea articolului Boc, reporter amator la Convenţia PDL: A filmat ziariştii şi le-a pus întrebări - VIDEO

Boc, reporter amator la Convenţia PDL: A filmat ziariştii şi le-a pus întrebări (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Boc a evitat însă să spună dacă îşi va da demisia din funcţia de prim-ministru.

Emil Boc şi alţi membri din noua conducere a partidului au stat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, cât timp s-au numărat şi renumărat voturile pentru secretarii executivi ai partidului, aleşi pe liste prin vot secret.

Puţin după miezul nopţii, premierul a venit cu o cameră de filmat în mână şi a început să-i filmeze pe cei prezenţi, democrat-liberali şi ziarişti, pe motiv că vrea să aibă imagini de arhivă "de la cea mai reuşită Convenţie a partidului".

Boc i-a filmat pe ziariştii prezenţi, dar le-a arătat acestora şi imagini înregistrate de el când se întorcea de la Galaţi şi Tulcea, în campanie, cu reprezentanţi PDL.

"Sunt imagini din autocar. Mă bat colegii, că le-am divulgat imagini când veneam de la Galaţi şi Tulcea", le-a spus Emil Boc jurnaliştilor.

Boc a mărturisit că îi place cel mai mult să surprindă instantanee şi că şi-a filmat familia, uneori, de sărbători. El a arătat şi imagini cu noua conducere a PDL care aştepta finalizarea convenţiei din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

"Sunt imagini din sala de dincolo, o să le expun când o să-mi fac pagina pe Facebook", a precizat Emil Boc.

Emil Boc a vrut să le facă ziariştilor poze pentru arhivă. "Arătaţi foarte bine, o să le pun în arhiva PDL de la cea mai reuşită Convenţie a partidului", a explicat primul ministru.

Emil Boc a acceptat şi un joc cu ziariştii, să pună întrebări atât el ziariştilor, cât şi ziariştii lui. "Când vă depuneţi mandatul de premier?", a fost prima întrebare a jurnaliştilor. "Nu ştiu", a răspuns premierul.

Fiind rândul premierului să pună întrebări, acesta a vrut să ştie de la ziarişti care a fost cel mai haios moment al congresului PDL. "Când Paleologu a mâncat ciocolată", i s-a răspuns.

Emil Boc a mai fost întrebat de ziarişti dacă s-au făcut presiuni auspra lui să-şi dea demisia din funcţia de premier. "Arăt eu a om cu presiuni?", a replicat premierul.

Nici numele noului ministru al Muncii nu a fost dezvăluit de Emil Boc. "Vom vedea", a spus acesta. Emil Boc a vrut să ştie de la ziarişti cum stau "cu salariile".

Boc a mai spus că momentul care i-a plăcut cel mai mult la Convenţia PDL a fost când el a câştigat, iar cel mai amuzant a fost când Theodor Paleologu a anunţat că nici susţinătorii acestuia nu pleacă din partid.

Premierul a precizat, zâmbind, că nu s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu decât la Convenţia PDL şi că n-ar filma un raliu de-al lui Victor Ponta pentru că îi este teamă să nu se răstoarne peste el vreo maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici