Borussia Dortmund are cel mai frumos tricou de joc, conform unei şcoli de modă

După doar două etape disputate în campionatul Germaniei, Borussia Dortmund are deja un prim titlu: cel mai frumos tricou de joc în sezonul 2013/2014, conform unui juriu al şcolii superioare de design din Düsseldorf.

469 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund are cel mai frumos tricou de joc, conform unei şcoli de modă

Borussia Dortmund are cel mai frumos tricou de joc, conform unei şcoli de modă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tricoul galben şi negru al Borussiei a câştigat pentru "armonia culorilor", "acordul perfect cu logo-ul şi emblema sponsorului", precum şi concepţia echipamentului.

Potrivit juriului şcolii de modă, care face acest clasament de mai mulţi ani, Bayern Munchen (locul 11) "a fost mai inovatoare în anii precedenţi" în raport cu roşul actual "fără sclipire".

"Asta contrastează cu noul antrenor care se îmbracă foarte la modă", a apreciat Christian Schicha, un purtător de cuvânt al şcolii, referindu-se la stilul lui Pep Guardiola.

Borussia Dortmund a detronat în clasament pe Hannover '96, în timp ce Werder Bremen este pe ultimul loc cu tricoul "verde ca gazonul, care nu este pe placul televiziunilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici