Britney Spears, cel mai bun debut din istorie

  • Piesa “Baby one more time” cântată de Britney Spears, cel mai bun debut
1183 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, cel mai bun debut din istorie

Britney Spears, cel mai bun debut din istorie

Piesa “Baby one more time”, cu care Britney Spears s-a lansat în 1998 a fost desemnată cel mai bun single de debut din toate timpurile de către revista Rolling Stone.

Considerată un manifest pop care delimitează două vârste complet diferite ale muzicii, piesa lui Britney a devansat melodiile cu care au intrat în scenă The Jackson 5, aflaţi pe locul 2, şi The Sex Pistols, pe locul 3. 

Clasamentul continuă cu Run-DMC, pe 4 şi Chuck Berry, pe 5, urmaţi de REM şi Led Zeppelin, pe locurile 6 şi 7. Debutul lui Elvis Presley, ”That´s All Right” este abia pe locul 8.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici