Campioana olimpică la skeleton Amy Williams s-a căsătorit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online

Sportiva britanică Amy Williams, campioana olimpică la skeleton, s-a căsătorit cu Craig Ham, un soldat pe care l-a cunoscut, în urmă cu 18 luni, pe aplicaţia Tinder, informează mirror.co.uk.

232 afișări
Imaginea articolului Campioana olimpică la skeleton Amy Williams s-a căsătorit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online

Amy Williams (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Amy Williams, în vârstă de 32 de ani, a afirmat că l-a cunoscut pe Ham (36 ani) întâmplător, după ce a folosit aplicaţia în timp ce se deplasa cu trenul de la Londra la Bath. "Nu ştiam ce fac. A fost un accident. După două săptămâni împreună am ştiut că el este alesul", a declarat Amy Williams.

Williams şi Craig Harm s-au logodit la doar 12 săptămâni de când s-au cunoscut pe Tinder.

La nuntă, Williams a purtat o rochie creată de Augusta Jones, iar Ham a purtat costumul militar.

Lansată în Statele Unite ale Americii în 2012, Tinder este o aplicaţie pentru telefoanele mobile care facilitează întâlnirile între adulţi, cu ajutorul fotografiilor personalizate şi folosind un serviciu de geolocalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici