Care este varianta românească a lui Snickers - VIDEO

Grand Spoof este o competiţie de parodiat reclame în România. Spoturile parodiază reclame care nu au fost pe gustul publicului şi oferă şansa reinterpretării unor replici memorabile.

780 afișări
Imaginea articolului Care este varianta românească a lui Snickers - VIDEO

Care este varianta românească a lui Snickers - VIDEO

Competiţia de parodiat reclame Grand Spoof este organizată anual de Iqads, iar premiile din acest an sunt de 4.000 de lei din partea juriului şi / sau 3.000 din partea publicului care votează online. Cele mai bune zece spoturi vor fi proiectate pe 16 august în cadrul evenimentului de publicitate neconvenţională ADfel.

Urmăreşte mai multe clipuri din competiţia Grand Spoof pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici