Casting şi secrete din lumea filmului la workshop-ul de actorie organizat de Cristina Jacob | FOTO

Regizorul Cristina Jacob face echipă cu Mel Churcher pentru un workshop de actorie ce se desfăşoară în Bucureşti, între 10-14 iunie, iar cei prezenţi vor avea parte de casting, improvizaţie, dialog şi secrete din lumea filmului.

1070 afișări
Imaginea articolului Casting şi secrete din lumea filmului la workshop-ul de actorie organizat de Cristina Jacob | FOTO

Casting şi secrete din lumea filmului la workshop-ul de actorie organizat de Cristina Jacob | FOTO

Timp de cinci zile, cursanţii iau lecţii de actorie prin metode de lucru nonformale, improvizează şi descoperă cum e să fii în faţa camerei şi cum să te pregăteşti pentru un casting, sub atenta îndrumare a acting coach-ului Mel Churcher.

Mel Churcher a lucrat cu Angelina Jolie, Daniel Craig, Keira Knightley, Milla Jovovich şi cu mulţi alţi actori de top, ţinând cont că în portofoliul ei sunt mai mult de 60 de filme şi proiecte tv.

Cursul este în limba engleză, costă 800 lei, iar înscrierile se fac la adresa studio@zazufilm.com până pe data de 3 iunie, printr-un self-tape de 30 secunde în care explici de ce ai vrea să participi la workshop; în plus, trebuie să adaugi şi CV-ul în mail. La cursul de actorie intensiv pot participa doar 12 persoane care au împlinit deja vârsta de 18 ani.

Cristina Jacob, organizatoarea acestui workshop şi regizorul care a deborat record după record în cinematografia românească prin filmul “Oh, Ramona”, face totodată şi un casting prin acest curs, de unde va alege actori pentru viitoarele ei proiecte.

Video workshop de actorie: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/videos/1984774124966677/

Mai multe detalii pe:
Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/
Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici