Cauza morţii creatorului de modă Karl Lagerfeld. Acesta suferea de o boală incurabilă

Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, ar fi murit din cauza unui cancer pancreatic, scrie Daily Mail, citând o sursă apropiată creatorului de modă german.

4108 afișări
Imaginea articolului Cauza morţii creatorului de modă Karl Lagerfeld. Acesta suferea de o boală incurabilă

Cauza morţii creatorului de modă Karl Lagerfeld. Acesta ar fi murit în urma unei boli incurabile

Creatorul de modă Karl Lagerfeld a fost spitalizat de urgenţă luni seară, la Paris, şi a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 85 de ani.

Karl Lagerfeld a fost marele absent la propriul show Chanel organizat în timpul Săptămânii modei de la Paris (15 - 24 ianuarie), iar reprezentanţii casei de modă au anunţat la momentul respectiv că acesta se simţea "obosit". Aceasta a fost pentru prima dată când Lagerfeld nu şi-a făcut apariţia la propriul show, pentru a primi aplauzele publicului.

În ultimul timp, aspectul fizic al lui Karl Lagerfeld, care a fost director de creaţie al casei Chanel din 1983, părea din ce în ce mai fragil.

"Nu a vorbit despre boala sa, dar s-a luptat cu ea curajos", a declarat sursa. "Karl era foarte mândru de stilul său de viaţă sănătos, aşa că diagnosticul de cancer pancreatic a fost un şoc", a mai spus sursa.

Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, dar şi Fendi, unde a fost director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici