Cea mai mare librărie plutitoare a vândut peste 10 milioane de cărţi VIDEO

  • Visul oricărui iubitor de lectură: o navă plină cu zeci de mii de cărţi.
  • Peste nouă milioane de oameni din 75 de ţări au vizitat librăria plutitoare, al cărei obiectiv este să ajungă în toată lumea pentru a împărtăşi dragostea pentru citit.
317 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare librărie plutitoare a vândut peste 10 milioane de cărţi VIDEO

FOTO Logos Hope/Insta

Librăria plutitoare „a acostat” momentan în Benghazi, Libia, unde deja peste 20.000 de locuitori au venit să o viziteze. Taxa de intrare este un dolar.
 
Diversitate este cuvântul cheie. Din echipaj fac parte şi un german, un român, un filipinez, un indian, un coreean, un argentinian.
 
Librăria plutitoare, Logos Hope, un proiect nemţesc, s-a deschis în 2009 şi are cărţi în diverse limbi,  pe o multitudine de domenii: cărţi pentru copii, femei, sănătate, gastronomie, sport etc. 
 
Indiferent de ţară, oamenii stau la coadă ore întregi pentru a intra în librărie. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici