Coldplay va cânta în pauza Superbowl, în 7 februarie 2016, pe Levi's Stadium - VIDEO

Trupa Coldplay va asigura spectacolul din pauza Superbowl, finala campionatului de fotbal american, programată în februarie 2016 la Santa Clara, eveniment care înregistrează în fiecare an audienţe record, a anunţat canalul CBS.

112 afișări
Imaginea articolului Coldplay va cânta în pauza Superbowl, în 7 februarie 2016, pe Levi's Stadium - VIDEO

Coldplay va cânta în pauza Superbowl, în 7 februarie 2016, pe Levi's Stadium - VIDEO

Finala este programată la 7 februarie 2016, pe Levi's Stadium din Santa Clara (California), arena echipei San Francisco 49ers.

Potrivit CBS, trupa britanică va susţine un recital de zece minute.

Spectacolul de anul trecut a fost asigurat de Katy Perry, fiind urmărit de 118,5 milioane de telespectatori.

Trupa Coldplay, alcătuită din solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi toboşarul Will Champion, a fost înfiinţată în 1996. Formaţia britanică a câştigat şapte premii Grammy, iar abumele sale s-au vândut în peste 80 milioane de copii pe plan mondial. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici