Comedia "Oh, Ramona! " intră în gura vloggeriţelor: ”Nici nu zici că e românesc! ”, a spus LikeCreaţa | VIDEO

Actorul Bogdan Iancu, interpretul personajului principal din comedia ”Oh, Ramona!”, a fost luat la întrebări despre film de vloggeriţele Mimi şi LikeCreaţa cu 22 de zile înainte de premieră: ”Nici nu zici că e românesc”, a spus LikeCreaţa.

6573 afișări
Imaginea articolului Comedia "Oh, Ramona! " intră în gura vloggeriţelor: ”Nici nu zici că e românesc! ”, a spus LikeCreaţa | VIDEO

LIVE ora 20.00. Află totul despre #OhRamona şi actorii din film cu Mimi si LikeCreata

”Ca şi în film, sunt între două”, a exclamat Bogdan Iancu, recunoscând că are emoţii să vorbească despre film cu Mimi şi cu LikeCreaţa.

”Nici nu zici că e românesc”, a spus LikeCreaţa după ce a văzut trailerul filmului.

”S-a întâmplat la un moment dat cu o prietenă, a vrut să ştie care este ea, Anemona sau Ramona din film, şi nu a ieşit prea bine”, a spus Bogdan Iancu atunci când interlocutoarele sale i-au cerut să le identifice cu personajele din film.

Fetele au vrut să ştie ce legătură are povestea lui Andrei, personajul pe care Bogdan Iancu îl interpretează în ”Oh, Ramona!”, cu viaţa reală a actorului.

”Prima dată a fost nu foarte de mult şi a fost frumos”, a mărturisit Bogdan.

Vloggeriţele au mărturisit şi ele că, din ce au văzut în imaginile din trailer-ul ”Oh, Ramona!”, le place mai mult de personajul Ramona.

Pus să explice despre ce e vorba în ”Oh, Ramona!”, Bogdan a povestit: ”Avem un băiat, lui îi place de o fată. Ei nu îi place de el. Avem altă fată, băiatului îi place de ea, şi ei îi place de el, dar acum şi primei fete începe să îi placă de el”.

”Mi s-a întâmplat de multe ori. Aproape de fiecare dată. Când mă place un băiat, mie nu îmi place de el, dar, când îi place de altcineva, începe şi mie să îmi placă de el”, a recunoscut Mimi.

”Hai să mergem, că noi nu avem ce căuta aici!”, a glumit LikeCreaţa atunci când Mimi a povestit că primul ei sărut a fost la 12 ani, când le-a învăţat pe şapte dintre prietenele ei să sărute.

”Nici nu a apărut filmul şi deja ai multe fane”, i-a spus LikeCreaţa lui Bogdan citind întrebările care erau trimise în direct de cele care urmăreau discuţia.

”Şi dacă sunteţi singuri, ca mine, mergeţi să vedeţi filmul!”, a spus Mimi, atunci când Bogdan şi LikeCreaţa au stabilit că biletele pentru ”Oh, Ramona!” sunt cea mai bună idee de cadou pentru Sf.Valentin.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog şi este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să îşi continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, şi-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonaţi.

LikeCreaţa este Cristina Lupu. Are 31 de ani, este din Tecuci şi stă la Bucureşti. Pe Instagram, este urmărită de peste 500.000 de fani.

Comedia ”Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

”Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând., am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (...) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Bogdan Iancu era licean atunci când a jucat în ”Oh, Ramona”. S-a născut la 7 noiembrie 1999 în Bucureşti, iar primul contact cu industria media l-a avut la vârsta de 4 ani, când a filmat o reclamă la ciocolată. În 2009 a debutat în film cu un rol în ”Ho, ho, ho!”. De atunci a mai jucat şi în ”Condamnat la viaţă/ A Farewell To Fools”, unde a jucat alături de Gerard Depardieu şi Harvey Keitel.

Comedia “Oh, Ramona!”, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams şi Holly Horne în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/
Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/?hl=ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici