Concert caritabil la Clubul Ţăranului, în 11 decembrie, pentru un copil bolnav din Republica Moldova

Roa Nwanda, Afo, Big Blunt, Sergiu & Andrei, Ana-Maria Alexie şi DJ Sauce vor susţine, în 11 decembrie, la Clubul Ţăranului din Bucureşti, un concert caritabil ale cărui încasări vor fi donate unui copil bolnav din Republica Moldova, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

95 afișări
Imaginea articolului Concert caritabil la Clubul Ţăranului, în 11 decembrie, pentru un copil bolnav din Republica Moldova

Concert caritabil la Clubul Ţăranului, în 11 decembrie, pentru un copil bolnav din Republica Moldova (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

Beneficiarul concertului, Nicuşor, în vârstă de 5 ani, suferă de hipoacuzie severă şi mai are nevoie de 5.000 de euro pentru un implant cohlear.

"Din suma totală de 25.000 de euro, costul implantului, Nicuşor a primit un procesor, partea externă, în valoare de 10.000 de euro, alţi 10.850 de euro fiind strânşi până în prezent", se mai precizează în comunicatul remis de Asociaţia Sonia Maria.

Tot pentru strângerea fondurilor necesare operaţiei, în 14 decembrie se va desfăşura un târg de Crăciun în clubul Lokal, iar la 15 decembrie, împreună cu "Charity by 99", va fi organizată o seară de stand-up caritabil, în Club 99.

Biletele pentru concertul din 11 decembrie costă 25 de lei şi pot fi cumpărate în seara evenimentului, de la intrarea în Clubul Ţăranului. Concertul va începe la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici