Copil, către Petre Daea: Aţi spus ”pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”. Păi cum? | VIDEO

Un băiat de 11 ani dintr-un sat din Sibiu i-a cerut lui Petre Daea explicaţii, după ce ministrul a spus ”suprafeţe întinse, dar nu foarte mari” pentru a descrie o situaţie din Rădăuţi. Tot copilul l-a sfătuit pe ministru să doarmă mai mult, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2806 afișări
Imaginea articolului Copil, către Petre Daea: Aţi spus ”pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”. Păi cum? | VIDEO

Copil către Petre Daea: Aţi spus ”pe suprafeţe întinse, dar nu foarte mari”. Păi cum? | VIDEO

”Deci tu eşti prietenul meu de aici încolo. Dacă ai ceva să îmi spui, îmi dai telefon, îţi dau numărul meu de telefon. Spui că eşti Raul de la Bradu şi îmi spui <Fii atent că nu mi-a plăcut treaba aia>. Tu să fii cel mai aprig critic al meu, cel mai obiectiv”, i-a spus Petre Daea copilului.

Petre Daea a fost prezent, marţi, în judeţul Sibiu, în satele Nou şi Bradu, unde a participat la o livrare de animale în cadrul programului ”Porci gratis”.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici