Cu ursul polar în cameră. China a deschis un hotel în interiorul căruia trăiesc urşi polari

  • În provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei s-a deschis un hotel cu urşi polari
  • O cameră la Polar Bear Hotel costă 290 - 351 de dolari
  • Hotelul Polar Bear face parte din parcul tematic Harbin Polarland
996 afișări
Imaginea articolului Cu ursul polar în cameră. China a deschis un hotel în interiorul căruia trăiesc urşi polari

În China a fost inaugurat primul hotel din lume cu urşi polari. Tematica inedită a hotelului le-a adus atât oaspeţi, cât şi critici.

Hotelul Polar Bear s-a deschis în acest weekend, are 21 de camere, iar din fiecare din ele poţi să urmăreşti urşi polari vii.

Jason Baker de la protecţia animalelor i-a criticat aspru pe chinezi şi a spus că  locul urşilor polari e în Arctica, nu în grădinile zoologice, cutii de sticlă şi în niciun caz în hoteluri.

Un precedent exista deja în China. În 2016, un mall din Guangzhou ţinea într-o vitrină „cel mai trist urs polar din lume”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici