Cum a fost convins Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolul său în "Sherlock Holmes", să interpreteze rolul artizanului Brexit

Actorul britanic Benedict Cumberbatch va interpreta rolul artizanului Brexit, Dominic Cummings, într-un nou serial TV, intitulat "Brexit: The Uncivil War" şi produs de BBC, anunţă The Guardian.

1269 afișări
Imaginea articolului Cum a fost convins Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolul său în "Sherlock Holmes", să interpreteze rolul artizanului Brexit

Benedict Cumberbatch va interpreta rolul artizanului Brexit într-un nou serial TV

Actorul a acceptat să facă parte din distribuţia producţiei pregătite de Channel 4 numai după ce a primit asigurări că nu este vorba despre o poveste banală în favoarea rămânerii în Uniunea Europeană.

James Graham, creatorul seriei "Brexit: The Uncivil War", a povestit că a fost nevoit să îl convingă pe Cumberbatch, care va interpreta rolul lui Dominic Cummings, strategul campaniei pentru ieşirea din Uniunea Europeană, pe un teren neutru, la o întâlnire la o pizza.

Cumberbatch, care, personal, a susţinut rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană, s-a concentrat, în ceea ce priveşte filmul, asupra faţetelor diverse ale rolului pe care îl are de interpretat.

"S-a întâlnit cu Dominic, cred că s-au înţeles destul de bine", a spus Graham, adăugând: "obsesia lui Benedict de la un capăt la altul a fost să fie sigur că nu va oferi o interpretare unilaterală, că filmul nu îl va scoate vinovat pe personajul său".

Serialul "Brexit: The Uncivil War" va surprinde strategiile folosite pentru a pregăti referendumul din 2016. Producţia va fi difuzată din 7 ianuarie pe Channel 4, în ziua în care premierul se întoarce la Westminster după vacanţa de Crăciun şi chiar înaintea votului pe care Parlamentul Britanic trebuie să îl exprime în ceea ce priveşte Brexit-ul.

Pe lângă rolul interpretat în serialul de televiziune "Sherlock Holmes", care s-a bucurat de mare succes pe plan internaţional, Benedict Cumberbatch s-a remarcat şi cu interpretările din "The Imitation Game. Jocul codurilor", pentru care a fost nominalizat la Oscar şi Globurile de Aur, "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", "Remuşcare/ Atonement", "Wikileaks: A cincea putere în stat/ The Fifth Estate", "Calul de luptă/ War Horse", "Un spion care ştia prea multe/ Tinker Tailor Soldier Spy", filmele din trilogia "Hobbitul/ The Hobbit" şi lungmetrajul SF "Star Trek În întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici