Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză! EXCLUSIV

Ca să poţi aduce Formula 1 în România îţi trebuie multe lucruri. Însă, cel mai important, îţi trebuie un circuit făcut în standardele FIA. Şi se pare că băieţii aceştia fix asta fac...

641 afișări
Imaginea articolului Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză! EXCLUSIV

Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză! EXCLUSIV (Captură video)

Ca să-ţi dai seama cât de mult îşi doreşte România un circuit profesionist, gândeşte-te că asfaltul de pe Motor Park este asaltat de motociclişti, noaptea târziu, încă de pe acum. Au aflat de el şi străbat cei circa 50 de kilometri din Bucureşti către Adâncata şi încearcă să intre pe circuit. Noaptea. Fentând paznicii.

Cu toate că nu-l poţi cataloga ca gest cavaleresc, faptul că Motor Park Romania este deja „vizat” de către nerăbdători nu are cum să nu fie încurajator. Iar Willi, directorul tehnic al proiectului, şi-a propus ca până în primăvara lui 2015 să-l deschidă oficial publicului larg. (serios, băieţi, mai ţineţi-vă un pic, căci un accident de-al vostru pe-acolo ar periclita proiectul).

Citeşte mai multe despre primul circuit românesc de mare viteză pe www.promotor.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici