Dănuţ Dyandy Pârvan, trimis în judecată pentru proxenetism

Creatorul de modă Dănuţ Dyandy Pârvan a fost trimis în judecată, vineri, fiind acuzat că, sub acoperirea unui salon de masaj erotic, obţinea bani din proxenetism, una dintre angajatele acestuia fiind minoră.

70 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Dyandy Pârvan, trimis în judecată pentru proxenetism

Dănuţ Dyandy Pârvan, trimis în judecată pentru proxenetism

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Cristina Radu, Dănuţ Pârvan a fost trimis în judecată pentru infracţiunile prevăzute la punctele 1, 2 şi 3 ale articolului 329 din Codul penal, respectiv îndemnul ori înlesnirea practicării prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma acesteia, recrutarea unei persoane pentru prostituţie ori traficul de persoane în acest scop, precum şi constrângerea la prostituţie.

Articolul 329 punctul 3 din Codul penal arată că dacă îndemnul ori înlesnirea practicării prostituţiei sau tragerea de foloase de pe urma practicării prostituţiei se face faţă de o persoană minoră, acuzatul riscă o pedeapsă de la cinci până la 18 ani de închisoare.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 august, ca Dănuţ Dyandy Pârvan să rămână în arest, confirmând mandatul de arestare preventivă al instanţei inferioare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici