David Beckham nu este suficient de celebru pentru "The Simpsons"

Mijlocaşul David Beckham nu a fost considerat suficient de celebru pentru a apărea în serialul animat "The Simpsons", producătorii refuzându-i fotbalistului britanic apariţia în propriul rol, informează cotidianul britanic The Independent, în ediţia online.

50 afișări
Imaginea articolului David Beckham nu este suficient de celebru pentru "The Simpsons"

David Beckham nu este suficient de celebru pentru "The Simpsons" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi considerat de mulţi o imagine simbolică, consacrată de numeroasele campanii de marketing ale căror ambasador a fost, Beckham nu a fost transformat într-o "faţă galbenă" animată, alături de Bart şi Homer, pentru că producătorii cunoscutului serial tv de animaţie au considerat că nu este suficient de celebru în Statele Unite.

"A trebuit să-i dau telefon lui David Beckham şi să-i spun că-mi pare rău, dar nu credem că numele său are o notorietate la fel de mare şi pentru audienţele din Statele Unite", a declarat Al Jean, producătorul serialului "The Simpsons".

El a adăugat că i s-au adus numeroase reproşuri din această cauză şi că mulţi telespectatori nu au fost de acord decizia.

Printre celebrităţile britanice care au avut roluri în The Simpsons se numără Ricky Gervais, Emily Blunt şi Simon Cowell, care este la a treia apariţie în serial.

"The Simpsons" este unul dintre cele mai longevive şi mai populare seriale de animaţie americane, numărând 20 de sezoane şi peste 400 de episoade. A fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului 20 de către revista "Time", în 1998. "The Simpsons" ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici