Video De la birouri moderne, la căsuţa din pădure. Cât plăteşte un corporatist ca să lucreze în mijlocul naturii

  • Poţi închiria o căsuţă de lemn cu aproximativ 60 de euro pe noapte
  • Căsuţa are 22 de metri pătraţi şi se află în pădurea Făget din Cluj
  • Corporatiştii îi trec pragul pentru muncă remote şi relaxare
1599 afișări

Dragoş are 37 de ani şi a lucrat cinci ani la o firmă de publicitate. Deşi a trecut pragul multor birouri de cinci stele, Dragoş spune că a găsit pentru câteva nopţi locul perfect unde poţi îmbina munca şi relaxarea: într-o căsuţă de lemn. Pentru o noapte de cazare, a scos din buzunar 60 euro.

„Eram oarecum mai reticent la a mă deplasa prin ţară”, spune Dragoş. „Mă şi tenta faptul ca văzusem nişte imagini foarte drăguţe şi nu mai avusesem niciodată experienţa asta. E un echilibru în a sta cât mai aproape de natură şi de a avea confortul tipic unui hotel”, povesteşte fostul corporatist.

Csata Tünde este managerul unui astfel de proiect şi spune că a investit într-o căsuţă de lemn 40.000 euro. Poţi găsi o astfel de cazare în pădurea Făget din judeţul Cluj, în Neamţ sau Sibiu. 

„E ca o locuinţă. În căsuţa noastră poate să stea o familie. (...) Al nostru are 12 metri pătraţi de geam, căsuţa noastră. Ea are aer condiţionat, are încălzire în pardoseală, are panouri fotovoltaice care produc curentul pentru led-urile şi luminile din interior. Mai sunt în România. În Neamţ este o căsuţă şi în Sibiu, căsuţa plimbăreaţă”, spune Csata Tünde, manager de proiect Tiny Transilvania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici