De la haine şi machiaj specifice unei drag queen, pe frontul de luptă: „Îmi iubesc ţara. Nu pot sta cu mâinile în sân şi să privesc cum oamenii sunt ucişi” FOTO VIDEO

  • Arthur este ucrainian şi este mândru de faptul că este drag queen.
  • Tânărul are un doctorat în Ştiinţe Biologice, este pasionat de tarotologie şi ocultism.
  • În plus, se declară un apicultor înrăit, având propria sa stupină.
5140 afișări
Imaginea articolului De la haine şi machiaj specifice unei drag queen, pe frontul de luptă: „Îmi iubesc ţara. Nu pot sta cu mâinile în sân şi să privesc cum oamenii sunt ucişi” FOTO VIDEO
Arthur Ozerov are 32 de ani şi este drag queen. De la începutul războiului s-a implicat activ în coordonarea logistică militară.
 
„Îmi iubesc ţara. Aşa că am decis să fac un efort şi să ajut cumva”, a declarat acesta pentru LGBTQ Nation. 
 
„Nu-i pasă nimănui dacă este gay sau hetero, cel mai important este să ai experienţă militară”, a mai declarat bărbatul
 
Acasă, pe lângă costume, peruci şi machiaj, are o stupină. Când nu se ocupă cu arta machiajului şi a hainelor pentru femei, Arthur îngrijieşte albine.
 
De 8 ani are propria sa stupină. „Totul a început cu un singur stup, primit cadouă de ziua mea”, spune tânărul ucrainian.
 
Termenul „drag queen” (prescurtarea de la „dressed like a girl) se referă de obicei la bărbaţi (heterosexuali, trans sau cu altă orientare sexuală) care se îmbracă în haine specifice femeilor, folosesc machiaj şi joacă, practic, un rol de imitare/ exagerare a feminităţii şi a rolurilor de gen. Pe scurt, este o reprezentare artistică.
 
O drag queen cunoscută este americana RuPaul, celebră pentru reality show-ul „RuPaul's Drag Race”.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici