De la om de serviciu, la director. Povestea inspiraţională a unui bărbat care şi-a petrecut peste 50 de ani la aceeaşi şcoală

  • Niciun vis nu este imposibil dacă avem susţinerea necesară din partea celor din jurul nostru.
  • O şcoală din nordul Californiei (SUA) are în acest an un nou director: dar nu este un străin, ci fostul îngrijitor.
6119 afișări
Imaginea articolului De la om de serviciu, la director. Povestea inspiraţională a unui bărbat care şi-a petrecut peste 50 de ani la aceeaşi şcoală

FOTO Ione School/Twitter

Bărbatul cunoaşte şcoala generală de peste 50 de ani, când a intrat acolo ca elev, iar apoi, în ultimii peste 30 de ani a fost angajat mai întâi ca om de serviciu (timp de 14 ani), iar apoi ca profesor. A devenit cadru didactic după ce a fost încurajat de restul  profesorilor să facă acest pas, uimite de relaţia pe care îngrijitorul o avea cu elevii.
 
Pentru a putea preda, Mike Huss a trebuit să facă o facultate de profil, aşa că, ziua era om de serviciu şi spăla culoarele din şcoală, seara învăţa, iar noaptea era nevoit să aibă grijă de bebeluşul său. Însă efortul său a dat roade.
 
Astfel, ultimii 19 ani i-a petrecut în şcoală din postura de profesor... iar acum a devenit director. Bărbatul spune că niciodată nu e prea târziu să-ţi urmezi visul, oricât de imposibi ar părea.
 
„Sunt binecuvântat. Merg la şcoală şi muncesc din greu. Dau tot ce am eu mai bun. Şcoala e un loc minunat datorită copiilor”, a spus Huss pentru Good Morning America, zilele trecute.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici