DECIZIE controversată: Ivanka Trump renunţă la brandul de modă care îi poartă numele | VIDEO

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a anunţat că renunţă la brandul de modă care îi poartă numele, a cărui dezvoltare a fost limitată pentru a evita un conflict de interese cu funcţia sa de consilier la Casa Albă, potrivit time.com.

1209 afișări
Imaginea articolului DECIZIE controversată: Ivanka Trump renunţă la brandul de modă care îi poartă numele | VIDEO

DECIZIE controversată: Ivanka Trump renunţă la brandul de modă care îi poartă numele

Activităţile din străinătate ale companiei au fost monitorizate îndeaproape, fiind suspectate că beneficiază de influenţa familiei Trump.

După ce, o vreme, a fost văzută ca vocea raţiunii din familia Trump, determinându-l pe tatăl său să îşi modereze poziţia în unele chestiuni de interes public, imaginea Ivankăi Trump s-a deteriorat, ea fiind criticată pentru lipsa de acţiune şi de impact asupra administraţiei de la Casa Albă.

De când Donald Trump a devenit preşedinte, mai multe lanţuri de magazine, printre care Nordstrom şi Neiman Marcus, în SUA, şi Hudson Bay, în Canada, au ales să nu mai comercializeze produse asociate cu numele acesteia.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici